Fedémesi gyakorló terület elvesztése

Az SVB hosszú és részünkről kompromisszumra nyitott tárgyalása nem vezetett eredményre, a terület tulajdonosa elfogadhatatlan feltételeket szabott a terület használatára. Amit az SVB, a delegáló szervezetek elnökségének egyetértésével, nem fogadott el.

” 1.  Az eddigi megállapodások folyamatos egyoldalú megszegése miatt az egyesület egy egyszeri 2.000.000 Ft-os díjat fizessen meg Bozó Olivér részére. A jelen felsorolásban foglalt szabályok elfogadása esetén a fizetési feltételek (készpénz, átutalás) és a jogcím pontosításra is kerülnek.
  2.  A tárgyi terület használatáért a tárgyévet megelőző év november 30-ig 500.000 Ft/év használati díjat köteles fizetni az egyesület, amely kizárólag a terület használatára jogosítja fel az egyesületet, egyéb plusz jogosultságot nem foglal magában.
  3.  A Natura 2000 terület okán semmilyen járművel nem lehet a dombra felmenni, az autókat Fedémes falu közigazgatási határánál kell hagyni.
  4.  A mindenkori naplementét megelőző 2 órával a hegyről le kell jönni, a területet el kell hagyni.
  5.  Az eddigi sok évi alaptalan, jogtalan rágalmak okán Zsédey Lászlónak tilos a terültre mennie.
  6.  Bármely közösségi média felületen Bozó Olivér és hozzátartozóinak a megemlítése a siklóernyőzéshez kapcsolódóan tilos.
A pontok bármelyikének csupán egyszeri megsértése is a terület használatának végleges megszűntetését vonzza magával.
Mivel tudott, hogy a területet nem csak az egyesületi tagok használják, az u.n „illegális” siklóernyősökre is vonatkoznak a fenti kritériumok.”

Részünkről sem a sérelmi díj, sem a megállapodás megszüntetésre vonatkozó feltételei, mivel azok a szövetségek által nem kontrollálhatóak, nem volt vállalható.
Az SVB továbbra is nyitott, egy a felek megegyezését lehetővé tevő feltétel rendszerről történő tárgyalásra.
Azonban jelenleg mindenkit tájékoztatunk, hogy a terület használatát lehetővé tevő egyezség nem jött létre, így mostantól nincs engedélyünk a belépésre, ne használjátok a területet.